Quin director d’un programa de TV3 ha dimitit un mes després que s’estrenés?

Adrià Serra, que ha estat director de Zona Franca. Ha durat justament un mes com a màxim responsable del late nit de TV3 que presenta Joel Díaz des del 18 d’octubre. La matinada d’aquest 18 de novembre, Díaz, en acomiadar el programa va anunciar la marxa de Serra amb aquestes paraules: “Diré una cosa mirant a càmera. Estem a punt d’acabar aquest programa i el que també s’acaba avui és la direcció d’aquest programa que, fins avui, havia estat a càrrec de l’Adrià Serra, un tio que ha impulsat aquest programa, l’ha fet possible fins a dia d’avui i marxa bàsicament a guanyar molt diners. Així que el programa d’avui va dedicat a l’Adrià Serra, el director del Zona Franca. Un aplaudiment”. No se sap quants diners guanyava per dirigir el programa Serra, amb una llarga trajectòria com a guionista de programes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Mediapro o El Terrat. A la CCMA, Zona Franca li costa 1,4 milions d’euros i té una audiència molt fluixa.

Com a director de Zona Franca, Adrià Serra ha estat fins ara el responsable, juntament amb Díaz i el director de TV3, Sigfrid Gras, que cada dia comenci amb un insult als catalans que no odien Espanya. La fórmula que fa servir el presentador per encetar cada programa és “puta nit i bona Espanya”. El primer dia que ho va fer va dir que s’havia equivocat pels nervis de l’estrena però la resta de dies ha seguit començant Zona Franca igual entre els aplaudiments del públic.

Demà dilluns, Zona Franca arribarà al programa número 20 amb un director nou i res fa pensar que qui el substitueixi tingui el detall d’eliminar la salutació carregada d’odi contra Espanya que l’ha caracteritzat fins ara.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.