Barrientos jutjarà Borràs

Absent per recusació en el judici a l'anterior Mesa del Parlament, el president de TSJC també redactarà la sentència del cas dels contractes de la ILC

Jesús María Barrientos
Jesús María Barrientos

El president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús María Barrientos, presidirà la sala que jutjarà la president suspesa del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, pel presumpte fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

El TSJC ha confirmat, en un comunicat remès a les parts aquest dilluns, la presència de Barrientos, que també redactarà la sentència després del judici, que encara no té data fixada. El president del TSJC només quedaria apartat d’aquesta vista si, com en el cas del judici a l’anterior Mesa del Parlament, és recusat.

A banda del president del TSJC, també jutjaran Borràs Fernando Lacaba i María Jesús Manzano. Barrientos va presidir el tribunal que va condemnar Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau pel 9N, i també el que va inhabilitar, com a culpable de desobediència, l’expresident català Quim Torra per haver mantingut panjada al palau de la Generalitat una pancarta a favor dels dirigents del procés en període electoral.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari