Cs activa l’expulsió del regidor a qui acusa d’autoproclamar-se líder a Barcelona

El partit taronja acusa Paco Sierra de voler desplaçar la líder del grup municipal i alcaldable, Luz Guilarte, i de coquetejar amb altres sigles

Paco Sierra

Foto: Cs

Ciutadans (Cs) ha activat el procés d’expulsió del regidor i portaveu del grup municipal a Barcelona, Paco Sierra, al qual acusa d’haver-se proclamat president del grup, un càrrec que ocupa la també alcaldable Luz Guilarte.

La formació taronja atribueix a Sierra el fet d’haver “registrat un escrit a l’Ajuntament” en aquest sentit i també un intent, a l’esquena del partit, d’”integrar-se” a les llistes electorals que altres formacions presentaran a les eleccions municipals de l’any vinent.

Cs, que ha manifestat el seu suport a Guilarte, membre de l’aparell del partit a més de candidata, ha lamentat les formes de Sierra i n’ha justificat l’expulsió adduint una “falta de compromís”.

Per la seva part, el portaveu de Cs a l’Ajuntament de Barcelona ha manifestat, en declaracions a Europa Press, que no pensa militar en cap altre partit, i també ha negat que hagi protagonitzat un cop contra Guilarte. Segons la versió de Sierra, va comunicar-li la seva postura i, un cop constatada la discrepància, van votar una distribució dels càrrecs segons la qual ell substituïa l’alcaldable taronja al capdavant del grup.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.