Cs activa l’expulsió del regidor a qui acusa d’autoproclamar-se líder a Barcelona

El partit taronja acusa Paco Sierra de voler desplaçar la líder del grup municipal i alcaldable, Luz Guilarte, i de coquetejar amb altres sigles

Paco Sierra

Foto: Cs

Ciutadans (Cs) ha activat el procés d’expulsió del regidor i portaveu del grup municipal a Barcelona, Paco Sierra, al qual acusa d’haver-se proclamat president del grup, un càrrec que ocupa la també alcaldable Luz Guilarte.

La formació taronja atribueix a Sierra el fet d’haver “registrat un escrit a l’Ajuntament” en aquest sentit i també un intent, a l’esquena del partit, d’”integrar-se” a les llistes electorals que altres formacions presentaran a les eleccions municipals de l’any vinent.

Cs, que ha manifestat el seu suport a Guilarte, membre de l’aparell del partit a més de candidata, ha lamentat les formes de Sierra i n’ha justificat l’expulsió adduint una “falta de compromís”.

Per la seva part, el portaveu de Cs a l’Ajuntament de Barcelona ha manifestat, en declaracions a Europa Press, que no pensa militar en cap altre partit, i també ha negat que hagi protagonitzat un cop contra Guilarte. Segons la versió de Sierra, va comunicar-li la seva postura i, un cop constatada la discrepància, van votar una distribució dels càrrecs segons la qual ell substituïa l’alcaldable taronja al capdavant del grup.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari