Borràs desmarca Junts de la contractació de Desokupa per part d’un dels seus alcaldes

La líder del partit advoca per "noves eines" després que el batlle de Premià de Dalt, Josep Triadó, es defensés anteposant l'experiència a la ideologia

Laura Borràs i Jordi Turull

La presidenta de Junts i presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, ha desmarcat el partit de la contractació de l’empresa Desokupa per part d’un dels alcaldes juntistes, Josep Triadó, de Premià de Dalt.

Borràs ha assegurat a Twitter que el compromís de Junts és “combatre les màfies d’ocupació il·legal impulsant les reformes per acabar amb aquestes pràctiques il·lícites”, abans d’afegir que “no compartim aquestes contractacions”.

Triadó ha defensat la contractació per 3.630 euros de l’assessorament de Desokupa adduint que “no entrem en la seva ideologia, sinó en la seva experiència”, en declaracions a la Cadena SER.

L’alcalde de Premià de Dalt pretén acabar amb les “ocupacions mafioses” d’immobles rebent el consell d’una empresa propera a la ultradreta, acusada per juristes i entitats antidesnonaments d’intimidacions, coaccions i amenaces.

Borràs també ha manifestat que treballen per combatre les ocupacions “amb noves eines que ha d’aprovar el Parlament”.

(Visited 137 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari