Mor una dona de 84 anys a Barcelona atropellada per un camió de la neteja

Els fets han ocorregut aquest dilluns passades les cinc de la tarda al districte de Sants-Montjuïc

Vehicle del servei de neteja de Barcelona

Foto: @bcn_ajuntament

Una dona de 84 anys ha mort aquest dilluns després de ser atropellada per un vehicle del servei de neteja -concretament de gestió de residus- de Barcelona. Segons ha informat el consistori en una nota de premsa, els fets van ocórrer poc després de les 17 hores al carrer de la Mare de Déu del Port del districte de Sants-Montjuïc.

La víctima, que era veïna de la zona, anava a peu quan va succeir el sinistre, però els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar-li la vida. Fins al lloc dels fets van desplaçar-se dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, dels Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques, ha informat l’ajuntament del municipi.

El consistori ha oferit atenció psicològica als familiars de la víctima, als qui ha traslladat el seu condol, s’ha compromès a “continuar treballant per reduir les víctimes en sinistres de trànsit”. Fins ara, aquest 2022 han mort 21 persones en accidents de trànsit a la capital catalana, cinc dels quals eren vianants.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.