ERC avisa que està preparada per governar en solitari

La portaveu Vilalta acusa a Junts de no saber si és govern o oposició i de tenir un sector que vol trencar l'executiu

Marta Vilalta, portaveu d'ERC

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha afirmat que el seu partit està preparat per govern en solitari, si Junts deixa el govern de la Generalitat, possibilitat que votarà la militància juntista dijous i divendres.

Vilalta ha manifestat que ERC s’ha preparat per “qualsevol dels escenaris”, inclosa la sortida de Junts de l’executiu, una possibilitat que el partit que lidera Oriol Junqueras ha reiterat que no desitja.

La portaveu d’ERC ha culpat Junts de no posar-se d’acord internament “si ha de ser govern o oposició” i ha retret al partit que encapçala Laura Borràs que és “profundament irresponsable” que “pretenguin centrifugar al Govern els seus problemes interns”.

A més, ERC ha considerat la pressió exercida per Junts pel compliment dels tres punts de l’acord de govern com una manera d’alleujar aquests problemes interns, i que “una part de Junts fa temps que defensa i treballa per trencar aquest Govern“.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari