PP insta Aragonès a sotmetre’s a una qüestió de confiança

"Avui vostè ha liquidat l'1 d'octubre", ha dit Fernández, davant l'anunci de l'acord de claredat

Alejandro Fernández
Alejandro Fernández

El líder del PP, Alejandro Fernández, ha instat el president Pere Aragonès a presentar-se a la qüestió de confiança: “Compleixi la seva promesa”, ha dit. Fins i tot, el popular ha dit que “entén” que les condicions que van portar el president a pactar aquesta qüestió amb la CUP ja no hi siguin, però ha afegit el problema ara és “amb Junts”.

El líder del PP també ha dedicat bona part de la seva intervenció a parlar de l’economia. Enmig d’un conflicte obert entre Andalusia i Catalunya per la fiscalitat, Fernández ha defensat una baixada d’impostos. Ha avisat que Catalunya no ho ha de fer “perquè ho facin els altres”.

“Avui vostè ha liquidat l’1 d’octubre”, ha dit Fernández, davant l’anunci del president Aragonès, que vol impulsar un acord de claredat per fer un referèndum. “El dissabte es compleixen cinc anys de l’1-O, cinc anys prenent el pèl a la ciutadania. Si fos independentista us enviaria a fregir espàrrecs”, ha criticat Fernández.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.