Joan Ignasi Elena ha rebut l’alta de l’hospital de Bellvitge

El titular d'Interior va ser operat d'urgència el passat dimarts per extreure-li la vesícula

Joan Ignasi Elena

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha rebut l’alta mèdica de l’hospital de Bellvitge on estava ingressat des del passat diumenge, després de trobar-se malament, i on finalment dimarts passat va ser operat d’urgència per extreure-li la vesícula.

Joan Ignasi Elena, a través de les xarxes socials ha dit que “la salut pública d’aquest país és meravellosa i una autèntica estructura d’Estat”. El titular d’Interior ha afegit que “he estat donat d’alta després de l’operació d’urgència de vesícula”. Elena acaba el seu missatge dient: “Gràcies infinites a tot el personal de l’hospital de Bellvitge que m’ha atès i m’ha cuidat aquests dies”.

Elena va ser ingressat diumenge, després de participar en diversos actes de la Diada de l’11 de setembre, com les ofrenes florals i el dinar-míting d’ERC a l’Eixample de Barcelona. A la tarda va seguir la manifestació de la Diada en el centre de control dels Mossos d’Esquadra, on es va trobar malament i des d’on va ser ingressat a Bellvitge.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.