Jordi Pujol ha patit un ictus greu

Es tracta d'una isquèmia cerebral que pot deixar seqüeles a l'expresident de la Generalitat, de 92 anys

Jordi Pujol

Qui va ser president de la Generalitat de Catalunya durant 23 anys, Jordi Pujol, i fundador de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), està ingressat a hores d’ara a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. Segons diverses fonts, l’expresident, de 92 anys, hauria patit un ictus greu.

En un primer moment, Pujol ha ingressat a l’Hospital de Barcelona, però després ha estat derivat al de Sant Pau. En principi semblava que no era greu, però després s’ha confirmat que es trata d’una isquèmia cerebral que podria deixar-li seqüeles.

El seu estat és greu, però segons fons de la família citades per TV3, “se’n sortirà” i “no es tem per la seva vida”. Aquesta tarda se li han estat fent proves per esbrinar l’abast de l’afectació. L’hospital ha confirmat que se li està fent un tractament endovascular per eliminar l’obstrucció arterial.

Tot just aquest cap de setmana, Pujol va ser entrevistat a Catalunya de Ràdio, on va parlar tant de l’estat del país com de la seva família, que s’enfronta al judici per corrupció a l’Audiència Nacional.

En el decurs de l’entrevista, Pujol va afirmar que estava preocupat pel seu llegat: “He fet coses bé i altres que no em deixen satisfet”. Una de les últimes aparicions públiques de Pujol va ser amb motiu del funeral de Núria Feliu, a l’agost.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides