Es considera espanyol Jair Domínguez?

. Així ho va afirmar en un missatge que va pujar a Twitter el passat 6 de setembre en què comentava unes obres d’enginyeria espectaculars que s’estan fent al nou estadi Santiago Bernabeu, el camp de futbol del Real Madrid.  “’DE LOCOS’ i amb els diners que tots els espanyols vam pagar pel Castor”, va escriure Jair Domínguez referint-se al cost que va tenir per l’Estat espanyol indemnitzar l’empresa que va fer el fallit dipòsit artificial de gas natural que es va instalar davant les costes del Montsià i el Baix Maestrat. El capital d’aquesta empresa estava majoritàriament en mans d’ACS, propietat del president del Real Madrid, Florentino Pérez.

Diversos usuaris es van estranyar que Domínguez, a qui estan acostumats a escoltar cridar ‘puta Espanya’, es reconegués espanyol. Hades @ACLlaurado, que diu que és CDR i escriu al seu perfil de Twitter ‘Visca la República de Catalunya’, li va preguntar: “Ets espanyol?”. Altres usuaris li van fer retrets arran del seu missatge. Tuli Márquez li va dir “Quan et graten la butxaca és quan ets espanyol. Mite’l ell” i Topejo: “M’agrada el ‘vam’ pagar. Finalment acceptes la teva nació”.

Marcel Alemany Munné va escriure: “A mi també m’ha sorprès el “vam pagar els espanyols”, com a català jo mai faria servir aquesta expressió, doncs expressa el nivell de colonització mental al que hem estat sotmesos durant segles… En català correcte jo diria ‘que també vàrem pagar els catalans’”.

La justificació de Domínguez va ser la següent: “Buenu, Marcel, tu pots pensar el que vulguis però jo m’estimo més no perdre de vista que som espanyols per mantenir la lluita viva”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides