Quin comunicat del Consell per la República Catalana ha obtingut una repulsa molt generalitzada?

El que va emetre l’organisme que presideix Carles Puigdemont amb motiu de l’acte organitzat per ‘17A-ExigimResponsabilitats’ arran del cinquè aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils. L’11 d’agost, el compte oficial del Consell per la República Catalana va difondre aquest comunicat a Twitter: “Encara queden moltes preguntes sense resposta. L’estat que va cometre omissions greus en la protecció de la vida, ara no vol garantir el dret a la veritat dels familiars de les víctimes. Donem suport a la concentració de @17AExigim” i adjuntava un cartell de la convocatòria davant la seu de la Comissió Europea a Barcelona, a les 12 del migdia d’aquest dimecres, amb el lema ‘Prou impunitat!’.

Aquest missatge va rebre suports d’algunes delegacions locals del Consell de la República, de l’Assemblea Nacional Catalana o dels autoanomenats CDRs, però va desencadenar una onada d’indignació. “Consell = Panda de miserables sense dignitat ni principis que mantenen i augmenten el dolor de les víctimes per als seus propis fins egoïstes”, va escriure un usuari de la xarxa. “Quan no es pot ser més miserable, vosaltres sempre ho aconseguiu. Deixeu de fer servir aquesta tragèdia per a les vostres merdes processistes”, va dir un altre. Un tercer, que es defineix com independentista, es sumava a les crítiques contundents: “Sembleu l’Aznar i El Mundo amb els atemptats de Madrid. Per respecte a les víctimes, esborreu aquest tuit, que us fareu un favor. El populisme i les teories de la conspiració no són valors republicans”.

De moment, el Consell per la República Catalana no ha esborrat el tuit, i no ha faltat qui ha demanat que la presidenta de Junts, Laura Borràs, hi assisteixi. Hi assistirà?

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides