Un mort i 40 ferits al Medusa Festival de Cullera per una tempesta de sorra

El vendaval ha derrocat part de l'escenari i les víctimes han estat evacuades a hospitals de la capital valenciana i d'Alzira

Medusa Sunbeach Festival
Medusa Sunbeach Festival.

Un fort vendaval ha produït una tempesta de sorra i ha derrocat part de l’escenari principal del Medusa Festival a la platja de Cullera (València). L’accident ha causat la mort d’un jove de 22 anys i quaranta ferits prop les quatre de la matinada.

Nou dels ferits estan greus i han estat evacuats a hospitals de la capital valenciana i al de La Ribera, a Alzira. Han estat transportats a diverses ambulàncies, tant privades com les que formaven part del dispositiu sanitari del festival i de la Conselleria de Sanitat, enviades al lloc pel Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) quan va rebre les primeres trucades d’emergència al 112.

El vent ha arribat fins als 65 quilòmetres per hora. La Guàrdia Civil i la Policia Local de Cullera han evacuat en uns minuts tot el recinte on s’estaven celebrant els concerts, mentre els equips sanitaris atenien i evacuaven als ferits més greus a diversos hospitals.

El Medusa Festival, un dels més important de la Comunitat Valenciana, s’ha suspès per les “inclemències del temps” i per “garantir la seguretat” dels assistents. La festa havia començat el dimecres 10 d’agost i ahir, divendres 12, va començar el cartell principal, que estava previst al diumenge.

(Visited 107 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari