Per què la premsa laportista s’ha tornat tan perillosa i mentidera?

Joan Laporta

Frenkie de Jong, el futbolista que està sent víctima del mobbing, extorsió i xantatge més abominable de la història del FC Barcelona, ​​un cas que està avergonyint el món del futbol per culpa de la directiva de Joan Laporta, ha estat insultat aquesta setmana per aficionats blaugrana a la porta de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Una situació idèntica i tan sospitosa com l’atac que va ser gravat per TV3 contra Ronald Koeman pocs dies abans de la seva destitució com a entrenador.

Potser no era un fet del tot casual ni aïllat, inevitablement associat a la tensa relació amb la directiva i als xiulets que també es va emportar Frenkie al Gamper, el dia 7 d’agost, quan va sortir a jugar a la segona part.

Hi ha, inevitablement, una reacció dels aficionats a totes aquestes monstruositats i mentides, a aquesta mena de conspiració en contra orquestrada des de la directiva i en connivència amb la premsa laportista, que ha convertit Frenkie de Jong en el blanc de totes les crítiques com si fos un activista clau, la peça de l’ex directiva de Bartomeu que, expressament, està boicotejant la inscripció de Lewandowski des de dins.

Això sense comptar que la junta disposa de prou recursos i contactes per enviar aficionats de la seva corda a colpejar el cotxe de Koeman o a insultar De Jong de bon matí per amplificar l’efecte d’aquesta pressió perquè accepti un traspàs o una reducció de salari. A aquests extrems s’hi ha arribat. Com? Doncs, sobretot gràcies a periodistes com Lluís Mascaró (Sport) tan capaços d’escriure, per exemple, que “les renovacions que Bartomeu va perpetrar la nit del 20 d’octubre del 2020, després d’un partit de Champions, van ser sorprenents. L’ampliació dels contractes de Ter Stegen, Lenglet, Piqué i De Jong es va efectuar, a més, amb premeditació i traïdoria. Unes renovacions que l’actual junta que presideix Laporta, després d’analitzar-les durant diversos mesos amb un bufet d’advocats, considera que poden ser constitutives de delicte perquè han suposat un sobrecost de 311 milions d’euros. De fet, el club està estudiant portar el cas a la Fiscalia per presumpta administració deslleial”.

I també capaç d’haver escrit, l’octubre d’aquell any 2020, el següent: “Bartomeu encara pot fer un altre gran favor al pròxim president blaugrana: tancar la renovació de Ter Stegen. El porter alemany signarà els pròxims dies l’ampliació del contracte fins al 2025. Amb la consegüent millora econòmica que el convertirà en el porter més ben pagat del món, Ter Stegen (que està culminant la recuperació amb l’objectiu d’arribar al clàssic) és una peça fonamental del nou projecte esportiu blaugrana. De fet, forma part d’aquesta columna vertebral sobre la qual edificar el Barça del futur”.

La premsa és molt culpable de moure en una direcció o altra l’opinió pública barcelonista. Molt capaç de treure-la de polleguera i de confondre-la. La recomanació és pensar millor què escriure i com en aquests temps en què Laporta, el pitjor enemic d’ell mateix i del Barça, s’ha d’inventar altres enemics per justificar el clima d’agitació en què ell es mou com peix a l’aigua.

(Visited 375 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari