El portaveu de Junts a Palafrugell deixa el partit per discrepàncies polítiques

Josep Salvatella afirma que hi ha una "fractura oberta" entre el comitè local i el grup municipal

El portaveu de Junts a l'Ajuntament de Palafrugell i tercer tinent d'alcalde del govern municipal, Josep Salvatella

El portaveu de Junts a l’Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà) i tercer tinent d’alcalde del govern municipal, Josep Salvatella, s’ha donat de baixa del partit per discrepàncies polítiques. Segons ha explicat ell mateix, considera que en la formació hi ha una “fractura oberta” entre el comitè local i el grup municipal, i no està d’acord amb l’estratègia nacional de Junts, motius pels quals ha posat el seu càrrec en mans de l’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, i dels regidors, encara que continuarà formant part de l’equip de govern.

Salvatella ha assegurat que internament s’han sentit sols i desemparats pel comitè local, i s’ha negat a donar el seu aval pel candidat de Junts a les eleccions del 2023. A més, el tercer tinent d’alcalde de Palafrugell ha criticat que el partit estigui “fent d’oposició” amb determinats posicionaments que fa la secció local, els quals són contraris al criteri del govern municipal, on hi ha dos regidors de Junts.

En aquest sentit, Salvatella lamenta que des de la direcció del partit “no es freni els peus a la gent que lidera el comitè local”, fet que considera que els deixa a ell i al seu company de grup municipal sols i desemparats. Pel que fa a l’estratègia nacional de Junts, el ja exmembre del partit renega d’aquesta, sobretot arran de la suspensió de Laura Borràs com a diputada i presidenta del Parlament, i creu que les formacions independentistes han renunciat als principis i han recuperat les tradicions del “peix al cove”.

(Visited 234 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari