Més de 1.500 migrants desembarquen a Itàlia durant les últimes hores

674 persones que viatjaven amb un pesquer a la deriva han estat rescatades a 124 milles de Calàbria

Rescat de migrants al Mediterrani (Guardia Costiera)
Rescat de migrants al Mediterrani (Guardia Costiera).

Més de 1.500 migrants han arribat a les costes d’Itàlia durant les últimes hores. Les forces de seguretat han recuperat cinc cadàvers amb un vaixell mercant i els vaixells humanitaris Sea Wacht 3 i Ocean Viking han rescatat a més de 500 nàufrags al Mediterrani Central.

674 persones que viatjaven amb un pesquer a la deriva han estat rescatades ahir, dissabte 23 de juliol, a 124 milles de Calàbria, regió del sud d’Itàlia. Un vaixell mercant, tres patrullers de la Guardia Costiera i una unitat de la Guardia di Finança s’han encarregat del salvament. A bord de l’embarcació han trobat cinc cossos sense vida, segons han informat fonts oficials.

Han traslladat a les persones rescatades als ports de Calàbria i Sicília amb un vaixell de la guàrdia costanera. A l’operació de salvament han intervingut un avió de patrulla marítima de la Marina, que va realitzar el primer albirament, i un avió de Frontex.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.