Més de 1.500 migrants desembarquen a Itàlia durant les últimes hores

674 persones que viatjaven amb un pesquer a la deriva han estat rescatades a 124 milles de Calàbria

Rescat de migrants al Mediterrani (Guardia Costiera)
Rescat de migrants al Mediterrani (Guardia Costiera).

Més de 1.500 migrants han arribat a les costes d’Itàlia durant les últimes hores. Les forces de seguretat han recuperat cinc cadàvers amb un vaixell mercant i els vaixells humanitaris Sea Wacht 3 i Ocean Viking han rescatat a més de 500 nàufrags al Mediterrani Central.

674 persones que viatjaven amb un pesquer a la deriva han estat rescatades ahir, dissabte 23 de juliol, a 124 milles de Calàbria, regió del sud d’Itàlia. Un vaixell mercant, tres patrullers de la Guardia Costiera i una unitat de la Guardia di Finança s’han encarregat del salvament. A bord de l’embarcació han trobat cinc cossos sense vida, segons han informat fonts oficials.

Han traslladat a les persones rescatades als ports de Calàbria i Sicília amb un vaixell de la guàrdia costanera. A l’operació de salvament han intervingut un avió de patrulla marítima de la Marina, que va realitzar el primer albirament, i un avió de Frontex.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari