Aragonès envia un missatge a Borràs: “La corrupció no té lloc a Catalunya”

El president de la Generalitat ha assegurat que les institucions són per a la majoria i que no poden beneficiar als interessos particulars

Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya (ERC)
Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya (ERC).

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha deixat clar que la corrupció “no té lloc” a Catalunya i ha enviat un missatge clar sense citar explícitament a la líder de Junts, Laura Borràs: “Les institucions són per a la majoria, no per a una o dues persones”.

“A la Catalunya republicana i independent que ja estem construint, la corrupció ni té ni tindrà lloc”, ha afirmat el mandatari d’ERC a un acte a Palamós (Girona) al costat de la portaveu republicana, Marta Vilalta. Ha fet aquestes declaracions en plena polèmica per el “no” de Borràs a dimitir si li obren judici oral.

La Fiscalia ha demanat que es condemni a la presidenta del Parlament amb sis anys de presó i 21 d’inhabilitació pels delictes de prevaricació i falsedat documental. Si Borràs se senta al banc dels acusats, ERC i CUP podran aplicar l’article 25.4 del reglament del Parlament, que obliga a suspendre als diputats als quals s’hagi obert judici oral per corrupció.

(Visited 116 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari