Borràs diu que una eventual suspensió no l’obliga a deixar el càrrec

La presidenta del Parlament nega que Francesc de Dalmases intimidés la periodista del 'FAQs'

Laura Borràs al 'FAQS', el 9 de juliol

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha manifestat aquest divendres que si la cambra decideix suspendre-la, aplicant l’article 25 del reglament en el cas que sigui enviada a judici per presumpte fraccionament de contractes públics, això no l’obliga a deixar el càrrec ni l’escó.

Borràs ha fet aquestes declaracions en una entrevista concedida a RTVE, durant la qual ha indicat que la Mesa del Parlament podria suspendre-la “de drets i deures”, si finalment va a judici per un cas pel qual ja ha estat processada, i que en aquesta circumstància algú la substituiria temporalment, però no s’escolliria un successor.

La presidenta de la cambra catalana i de Junts ha afegit que la Mesa no n’ha parlat i que, per això, ignora quants suports tindria en aquest escenari, per bé que tant ERC com la CUP, i els partits no independentistes, s’han inclinat perquè se la suspengui si és jutjada sota acusacions de corrupció.

Pel que fa a l’incident protagonitzat a TV3 el passat 9 de juliol pel diputat i vicepresident de Junts, Francesc de Dalmases, una de les figures del partit més properes a Borràs, la presidenta del Parlament ha afirmat que “no va passar res del que es diu que va passar”.

Borràs ho ha assegurat després que el director del programa de TV3 Preguntes freqüents, Pere Mas, confirmés el contingut d’informacions de Nació Digital i Eldiario.es, les quals van especificar, basant-se en testimonis, que De Dalmases va esbroncar i va agafar pel braç una periodista del programa, queixant-se de com s’havia entrevistat Borràs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.