Plega la regidora dels comuns a Tarragona denunciant assetjament psicològic

Carla Aguilar considera irregular la seva expulsió del partit

Carla Aguilar
Carla Aguilar

Carla Aguilar ha anunciat haver patit assetjament de companys de coalició aquest dimecres, quan ha anunciat que deixa de ser regidora d‘En Comú Podem a Tarragona, un mes després que el partit l’expulsés mitjançant un procediment sobre el qual denúncia que ha detectat irregularitats.

L’exregidora i exportaveu dels comuns ha vinculat la seva decisió de plegar amb l’assetjament “moral i psicològic” constant que atribueix a alguns companys de coalició, i la seva baixa mèdica dels darreres mesos, amb l’ansietat i la depressió que, segons ha explicat, li ha generat aquesta situació, per la qual ha detallat que fa quatre mesos que està rebent tractament psicològic.

Aguilar ha destacat l’existència de dinàmiques internes agressives, i ha assenyalat que el fet de no votar a favor del pressupost municipal va ser el detonant d’un increment de les crítiques d’alguns militants contra ella, les quals ha dit que no s’han aturat ni mentre es trobava de baixa per depressió.

L’exregidora ha recorregut la seva expulsió en instàncies internes del partit i ha presentat una denúncia per assetjament. En la roda de premsa on ha anunciat la seva dimissió, ha rebutjat els dos motius adduïts pel partit per fer-la fora: “Primer se m’acusa d’haver tingut en compte dues assemblees que conformen la coalició que jo represento fins avui a l’Ajuntament, i de tenir en compte l’opinió d’En Comú i Podem per decidir el vot dels pressupostos així com de fer fora a una persona assessora quan estava de baixa. Això és mentida”.

(Visited 192 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari