Alerta a tot Catalunya per risc d’incendi

Un total de 24 comarques estan en perill alt d'incendi i 16 en perill moderat

    Un agent rural de Catalunya

    El mapa de previsió de risc d’incendi a Catalunya d’aquest dimecres situa en una situació d’alerta tot el territori. Segons els Agents Rurals, excepte la Vall d’Aran i el Pla d’Urgell, la resta de comarques es troben en un nivell important de risc: 16 estan en una situació de perill moderat d’incendi i 24 en un nivell alt d’alerta.

    Concretament, els territoris amb més risc són el Segrià, la Noguera, les Garrigues, Urgell, Conca de Barberà, l’Alt Camp, el Baix Penedès, l’Alt Penedès, l’Anoia, el Moianès, la Segarra, el Pallars Jussà, l’Alt Urgell, el Solsonès, el Bages, el Garraf, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, Osona, la Selva, Pla de l’Estany i el Gironès.

    Davant aquesta situació i, d’acord amb el protocol establert, s’han activat les fases de prealerta i alerta previstes en el Pla especial d’emergència per a incendis forestals (INFOCAT). El risc d’incendi coincideix amb l’onada de calor que afecta tot Catalunya i que agafa força aquest dimecres, encara que segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) els dies que les temperatures seran més elevades són aquest dijous i divendres.

    (Visited 142 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari