Pujol i Aragonès no se saluden

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va clausurar un acte del departament d’Economia dedicat a Ramon Trias Fargas. A l’acte, ple de gent del món econòmic, empresarial i polític, hi havia l’expresident Jordi Pujol. Els assistents, conscients del que representa la seva figura després de caure en desgràcia i de com incomoda els polítics d’avui tot allò que fa que se’ls vinculi a ell, estaven expectants per veure si Aragonès saludaria Pujol, si seria l’expresident qui s’aproparia a l’actual cap de l’executiu o si tindrien unes paraules sols o acompanyats. Per a decepció de molts, no es van ni saludar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Pujol i Aragonès no se saluden”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.