Brussel·les proposa posar la quarta dosi als més grans de seixanta anys

Les autoritats sanitàries europees insten aquests col·lectius a vacunar-se amb la segona dosi de reforç

Brussel·les demana als estats membres començar a administrar “immediatament” la quarta dosi de la vacuna contra la covid als més grans de 60 anys i a persones vulnerables. Ho ha dit l’eurocomissària de Salut, Stella Kyriakides.

En un comunicat del Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties (ECDC) i l’Agència Europea de Medicaments (EMA) s’insta aquests col·lectius a vacunar-se amb la segona dosi de reforç “al més aviat possible”. “No hi ha temps a perdre”, ha remarcat, tot subratllant la necessitat de fer-ho davant l’augment dels contagis i hospitalitzacions.

En la recomanació publicada aquest dilluns, l’ECDC i l’EMA apunten que “no hi ha evidències científiques clares” que calgui la quarta dosi en el cas de la població general, així com tampoc en el de treballadors sanitaris i de residències, sempre que no siguin d’alt risc.

La recomanació d’aquest dilluns de l’EMA i l’ECDC se suma a la que ja van fer a l’abril d’administrar la quarta dosi als més grans de 80 anys.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.