Què retreu ara l’independentisme dur als Mossos?

Membres de l'ANC protestant contra la presència de la princesa Elionor a Figueres
Membres de l'ANC protestant contra la presència de la princesa Elionor a Figueres

El comportament amb els independentistes del dispositiu desplegat durant la visita de la princesa Elionor a Figueres, aquest cap de setmana. L’ANC s’ha queixat que els Mossos d’Esquadra estaven “fent passar banderes espanyoles, mentre fan fora independentistes”.

En la mateixa línia, i sobre el mateix vídeo, un dels diputats més expressius de Junts a les xarxes, Salvador Vergés, ha manifestat: “Que trist que al teu país t’obri portes portar la bandera de l’invasor que et reprimeix… Quina vergonya”.

El Departament d’Interior de la Generalitat, responsable dels Mossos, l’encapçala el conseller d’ERC Joan Ignasi Elena. La sectorial de l’ANC als Mossos, Mossos per la República, l’ha assenyalat com a culpable: “Els Mossos en mans de Joan Ignasi Elena i ERC tenen aquestes coses. És vergonyós aquest paperot“.

Elena també ha estat interpel·lat per Jaume Torras, ex-ERC i regidor a Sant Pere de Ribes ara enrolat al Consell per la República de Carles Puigdemont: “Cada cop pitjor, creia que el republicanisme passava per no fer-li el joc a la monarquia del 3-O, per quan el cop de timó per aconseguir la República Catalana? O ja res, la cadira està molt bé #NiOblitNiPerdó els mossos ens han de protegir a nosaltres, no al borbó”.

“Quina vergonya, Mossos”, ha expressat Betona Comín, germana de l’exconseller Toni Comín i membre també del CxRep.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Què retreu ara l’independentisme dur als Mossos?”

 1. No queriais policia catalana, pues ya la teneis, que pegan más fuerte que los grises.
  Aqui quisieron montar una policia tipo inglesa, y han montado una policia de chulos y chulas.
  O como dice un amigo mio, de chulos y chulas de gimnasio
  NO COMMENT

  Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

 1. Pulsa el icono del adblocker
 2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
 3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.