Un jutjat investiga la querella contra Piqué i Rubiales pel trasllat de la Supercopa a l’Aràbia Saudita

Una magistrada de Majadahonda obre diligències per esclarir els fets arran d’una denúncia de corrupció

Gerard Piqué
Gerard Piqué

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Majadahonda ha admès una querella presentada contra el jugador del FC Barcelona i empresari Gerard Piqué i el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, per les presumptes irregularitats en el trasllat a l’Aràbia Saudita de la Supercopa d’Espanya.

La titular d’aquest jutjat ha obert diligències prèvies per esclarir si els fets, denunciats per l’afiliat de la RFEF Miguel Ángel Galán, poden ser constitutius de delicte, però no s’ha referit en la interlocutòria concretament ni a Piqué ni a Rubiales, que no estan imputats de moment, ja que no considera determinades la naturalesa i les circumstàncies dels fets, ni les persones intervinents.

La querella atribueix al futbolista i al màxim dirigent del futbol espanyol “corrupció en els negocis i administració deslleial”, pels 24 milions d’euros cobrats per una empresa de Piqué per intermediar en l’operació que va portar la Supercopa al país àrab.

La interlocutòria, coneguda aquest dimarts, demana que es traslladi l’obertura de les diligències a la Fiscalia Anticorrupció, receptora de la primera denúncia de Galán, i li sol·licita que informi el jutjat sobre presumptes irregularitats de Rubiales a la RFEF.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

NOTES ESPECIALS

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.