De quin ‘arbre caigut’ fan llenya dos expresidents de la Generalitat?

Carles Puigdemont i Quim Torra, a Brussel·les
Carles Puigdemont i Quim Torra, a Brussel·les

De Ciutadans. L’expresident de la Generalitat Quim Torra no ha oblidat els seus tensos enfrontaments parlamentaris amb l’exlíder catalana de Ciutadans i actual presidenta del partit taronja, Inés Arrimadas, com a ha posat de manifest amb la seva reacció a Twitter als resultats de les eleccions andaluses d’aquest diumenge.

Torra ha difós el vídeo d’una resposta parlamentària, de 2 minuts i 20 segons de durada, amb què es va acomiadar d’Arrimadas quan aquesta va marxar a Madrid a liderar Cs, després de l’enfonsament d’Albert Rivera en les darreres eleccions generals.

“El temps posa els veritables suflés al seu lloc”, ha comentat ara sobre les eleccions andaluses al costat d’aquella resposta, en la qual va romandre uns instants en silenci i, finalment, va dir: “Sent aquest silenci, senyora Arrimadas? Doncs aquest silenci és el que queda del seu pas pel Parlament, el no-res“.

En aquella intervenció, Torra va dir a Arrimadas que “estan fracassant i continuaran fracassant. Vostès estan en liquidació a Catalunya“, un vaticini que no sembla desencertat, considerant les eleccions catalanes de l’any passat.

Però llavors va concloure demanant a la líder de Cs, sorneguerament, que cedís “la seva col·lecció de cartellets, de llaços, etcètera” al Museu d’Història de Catalunya “perquè ens ajudarà a explicar molt bé com aquest poble va aconseguir la independència“. En aquest cas, no sembla que de moment l’hagi encertat: el mateix Torra ha lamentat recentment, sobre la llei que afecta el català i les polèmiques declaracions de Gabriel Rufián sobre Carles Puigdemont, que l’independentisme havia viscut “una autèntica desfeta”.

Per la seva part, Carles Puigdemont tampoc ha deixat passar l’oportunitat i ha vinculat l’ascens dels equips de bàsquet i futbol de Girona a la màxima categoria amb la desaparició de Cs del Parlament d’Andalusia. “I per completar aquesta gran jornada gironina, gaudim de la desfeta d’aquest residu polític que va néixer a Catalunya de la mà d’alguns personatges carregats d’odi (i gràcies a diners que els van facilitar una gent que creia que controlar un banc servia per controlar un país…)”, ha escrit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.