Temperatures de fins a 37 graus a Catalunya avui, dissabte 11 de juny

La nit serà sufocant a gairebé tots els punts del territori català, a excepció de les capitals de comarques del terç nord occidental, que es quedaran per sota dels 15 °C per possibles precipitacions a la tarda

Platja de Blanes (arxiu de l'Ajuntament)
Platja de Blanes (arxiu de l'Ajuntament).

Avui, dissabte 11 de juny, està sent una jornada assolellada i calorosa a Catalunya. 37 °C és la temperatura màxima que es preveu a Lleida i Tarragona. Tant al litoral com a l’interior estaran prop dels 20 graus.

El cel serè i les altes temperatures estan sent protagonistes a tot el territori català. El Pirineu, el sector més occidental del Prepirineu i alguns punts de les Terres de l’Ebre són les excepcions on està augmentant la nuvolositat a partir de la meitat de la tarda.

A Vall d’Aran i Alta Ribagorça pot haver-hi precipitacions esporàdiques. Seran bestretes de la situació de demà, diumenge 12 de juny, a tot el Pirineu.

La nit serà sufocant a gairebé tots els punts de Catalunya. No obstant això, les capitals de comarques del terç nord occidental es quedaran per sota dels 15 °C per possibles precipitacions a la tarda.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari