Un jutge avala que els prostíbuls no rebin ajuts ja que no són oci nocturn

Empresa i Treball els havia negat les compensacions econòmiques per les pèrdues durant la pandèmia

El prostíbul Paradise, a La Jonquera
El prostíbul Paradise, a La Jonquera

El jutjat contenciós administratiu núm. 7 de Barcelona ha donat la raó al Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya: els prostíbuls no són considerats oci nocturn i, per tant, no tenen dret a rebre els ajuts econòmics que el Govern va posar a disposició de les empreses per intentar pal·liar els efectes de la pandèmia de coronavirus.

En la sentència que publica NacióDigital el tribunal dona la raó a l’executiu català en diferenciar els locals sexuals dels de l’oci nocturn encara que, com exposaven aquests en el seu recurs, facin algunes activitats similars.

L’empresa demandant, un local de prostitució de luxe situat al barri de les Corts de Barcelona, considerava que la Generalitat “els va apartar de manera arbitrària”, un fet que ni la fiscalia ni el mateix jutjat consideren provat.

El tribunal condemna a l’empresa que gestiona el prostíbul en qüestió a pagar les costes del judici amb una multa de 600 euros.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari