Rovira empatitza amb el dolor de Sánchez però li retreu que ella va haver de marxar

"Només hi ha una manera de lluitar contra l'extrema dreta: plantar cara i no parar", afirma

Marta Rovira, intervenint en un acte d'ERC

Marta Rovira ha assegurat en una entrada a la xarxa social X que empatitza amb el “dolor” del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que aquest dimecres a la tarda ha anul·lat per sorpresa l’agenda per prendre’s uns dies per reflexionar si continua al càrrec, després de la imputació de la seva dona per un presumpte delicte de tràfic d’influències.

Amb tot, la secretària general d’ERC ha fet una pregunta a Sánchez: “El dia que t’acusin d’haver utilitzat la violència per defensar la democràcia, de terrorisme per defensar la justícia i els drets humans… i hagis d’agafar quatre coses, acomiadar-te de la família i trobar un lloc des d’on poder seguir defensant les teves idees, i que vagin passant els anys, què faràs?”.

Rovira ha acabat la intervenció a X amb una afirmació: “Només hi ha una manera de lluitar contra l’extrema dreta: plantar cara i no parar”.

Cal recordar, en aquest sentit, que la imputació de la dona de Sánchez ha tingut lloc després d’una denúncia de l’associació d’extrema dreta Manos Límpias.

De la seva banda, el portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha subratllat que “els que van assetjar durant mesos Irene Montero davant dels seus fills, van matar políticament Mònica Oltra amb una mentida i et van convèncer que potser estava bé ficar la gent a la presó per un referèndum ara van per un PSOE que moltes vegades va mirar cap a una altra banda quan passava”.

Tot i això, ha afegit, “avui només cap donar suport i aguantar. Abans trencats que doblegats”.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari