Quin detractor de Colau la tracta de claveguera i ‘chica’ de Villarejo?

Josep Pujol, al documental de TV3 Pujol els secrets d'Andorra
Josep Pujol, al documental de TV3 Pujol els secrets d'Andorra

Josep Pujol Ferrusola, el tercer fill de l’expresident Jordi Pujol, ha publicat diversos comentaris a Twitter els darrers dies en defensa del seu pare i contra l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

En el primer, una resposta a Pilar Rahola, Josep Pujol indica que “la mateixa Colau que es querella contra Pujol només amb la informació de Villarejo… diu ara que ella combat les clavegueres”.

Per això, aquest fill de l’expresident català tracta de claveguera l’alcaldessa de la capital catalana en missatges posteriors. Com a reacció a una notícia que afirmava que “el CNI va espiar les negociacions per formar govern a Barcelona després de la victòria d’ERC”, Josep Pujol concloïa que “Colau és part de la claveguera”.

“Segur que era una de les chicas del comisario Villarejo”, ha afegit, com si Colau formés part del que Villarejo descrivia com la seva “agència de models”, amb què, segons un àudio difós el 2018, deia que aconseguia el que ell denominava “informació vaginal”: informació confidencial de polítics i empresaris.

En un tuit posterior, Josep Pujol indica que Colau es va querellar contra Pujol “amb la informació de Victoria Álvarez“, exparella del seu germà Jordi, a qui també tracta de “chica Villarejo”.

El tercer fill de Pujol també ha anat a buscar els pessigolles al president del grup d’Unidas Podemos al Congrés, i exregidor de Colau, Jaume Asens: “Tu vares fer perdonar Podemos contra el president Pujol, només amb informació de Villarejo. Això és fer el joc a la claveguera“.

“L’amor de jove d’Asens cap a la Colau sembla que encara és viu. I l’amor és cec. Tan cec que no veu que ella és claveguera”, li ha dit també.

(Visited 284 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari