Quanta audiència va perdre el ‘FAQS’ per la retransmissió d’Eurovisió?

La presentadora del 'FAQS', Cristina Puig

Foto: CCMA

El programa Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3, emès cada dissabte a la nit després del Telenotícies vespre, ha coincidit aquest darrer cap de setmana amb la final d’Eurovisió, retransmesa en directe per TVE des de les 9 del vespre. El clàssic dels dissabtes nit de la televisió catalana no va poder competir amb el festival musical, que va acaparar la major part de l’audiència de Catalunya deixant el FAQS lluny de les xifres que acostuma a presentar.

Segons les dades publicades per l’agència audiovisual Dos30′, el passat dissabte, el programa de TV3 va obtenir només un 7,6% de l’audiència, mentre que Eurovisió va aconseguir el 53% de la quota a Catalunya, sent així la tercera comunitat -per darrere de Madrid (60%) i de Castella i Lleó (54%)- on el festival de música va ser més vist.

Tenint en compte les dades d’audiència que l’agència esmentada ha publicat sobre altres programes del FAQS, la xifra que ha assolit aquest dissabte suposa gairebé la meitat d’espectadors en comparació a la quota habitual. Durant l’últim mes, a excepció del programa del dissabte 7 de maig -que va tenir un 9,7% de share i va ser molt criticat per la participació de l’exdiputat de Ciutadans Joan Carles Girauta- el FAQS ha obtingut entre un 12 i un 14% de share, una dada que contrasta amb el 7,6% que va aconseguir competint contra Eurovisió.

(Visited 292 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Quanta audiència va perdre el ‘FAQS’ per la retransmissió d’Eurovisió?”

Feu un comentari