Una escridassada dels professors obliga Cambray a suspendre un acte

El conseller presentava un guia de criteris per construir o ampliar els centres, però la protesta ha forçat la suspensió

Els mestres xiulen a Cambray

Els crits de “Cambray dimissió” han ressonat al Paranimf de la Universitat de Barcelona, on la protesta de mestres i professors ha portat a la suspensió d’un acte que havia d’encapçalar el conseller d’Educació.

Passades les 6 de la tarda, una estona abans de l’hora prevista d’inici de la presentació de la guia “Nous aprenentatges, nous espais”, desenes de persones s’han concentrat a la universitat com a mostra de rebuig a les polítiques de Josep Gonzàlez-Cambray.

Els manifestants han entrat a la sala amb pancartes, xiulets i cassoles demanant la dimissió del conseller.

A la porta s’han viscut moments de tensió entre els coordinadors de la xerrada i les persones que volien entrar. Els responsables de l’acte han intentat donar pas a les intervencions, però l’escridassada i xiulada continuava i, finalment, s’ha decidit suspendre la convocatòria.

Els manifestants, membres del Sindicat de Professors de Secundària, han boicotejat l’acte i han cridat consignes com “a l’escola pública, els diners públics”.

 

(Visited 146 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari