A judici per prevaricació l’exalcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros

El jutjat imposa una fiança de 367.280 euros pel cas Inipro

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona
Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona

El jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona ha enviat a judici l’exalcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, del PSC, acusat d’haver comès malversació, prevaricació, frau i falsedat documental en el marc del cas Inipro.

A la interlocutòria d’obertura de judici oral també hi figuren vuit persones més com a acusades, entre les quals hi ha l’exregidora del mateix partit a la ciutat, Begoña Floria, que va ser cap de gabinet de Ballesteros, Gustavo Cuadrado, i el PSC com a partícip a títol lucratiu.

El jutge també ha requerit els acusats que presentin una fiança col·lectiva de 367.290 euros en el termini de deu dies, i el PSC a fer el mateix fins al límit de 276.157 euros.

Segons la investigació, es va contractar l’empresa Inipro a través de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona perquè treballés en benefici del PSC, i els fets es remunten al 2009.

La investigació judicial es va iniciar el novembre del 2013 després d’una denúncia de la CUP a la Fiscalia per presumptes irregularitats.

(Visited 124 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari