Sindicats i plataformes socials surten al carrer: “Frenem els preus, Evitem la pobresa”

CCOO, UGT, CTAC, UATAE, la CONFAVC i la Plataforma + Drets i + Justícia Social convoquen mobilitzacions per dimecres 23

Els sindicats CCOO, UGT, CTACUATAE, la CONFAVC i la Plataforma + Drets i + Justícia Social han convocat mobilitzacions a Catalunya pel pròxim dimecres 23 de març amb l’argument de protegir l’ocupació i lluitar contra l’empitjorament de les condicions de vida de la ciutadania.

Amb el lema “Frenem els preus, Evitem la pobresa”, els convocants han organitzat concentracions i manifestacions a tot Espanya i també a les principals ciutats de Catalunya. En aquest sentit, Barcelona acollirà la principal manifestació, que començarà a les 18 hores a la plaça d’Urquinaona.

Els convocants reclamen “mesures urgents davant la creixent escalada del preu de l’energia i altres béns bàsics, que s’han intensificat per la guerra a Ucraïna i que estan impactant significativament en l’economia i la societat espanyola i catalana, sobretot en les llars més vulnerables”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.