Qui ha explicat que només eren dues persones a la sala de cinema veient ‘Escape Room’?

L’escriptor Sergi Pàmies. Ho va comentar en una intervenció al programa Versió RAC1. “A mi em va saber greu estar al cine i veure que només érem dos”, es va lamentar Pàmies, que no va precisar a quina sala va anar a veure Escape Room, la pel·lícula basada en l’obre de teatre del mateix nom, dirigida i protagonitzada per Joel Joan. EL TRIANGLE va explicar fa ns dies que aquesta pel·lícula ha comptat amb ajuts a fons perdut de la Generalitat per un valor de prop de 600.000 euros.

Pàmies considera que Escape Room és “una pel·lícula distreta, divertida, passes l’estona, comercial” i es queixa que molta gent anés a veure l’obra de teatre i, en canvi, es faci el buit a la versió cinematogràfica. “Ningú no va a veure les pel·lícules catalanes. Poseu-vos d’acord: voleu o no voleu cine català?” va preguntar l’escriptor. I va proposar: “Heu de fer una cosa molt senzilla: vas a un lloc que es diu taquilla, pagues amb diners i et donen un paperet, un comprovant QR, i entres, a una hora concreta, que està acordat i veus la pel·lícula”.

“Vaig patir”, va dir en comentar la solitud en què es trobava al pati de butaques veient les peripècies de Joel Joan i els seus companys.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Qui ha explicat que només eren dues persones a la sala de cinema veient ‘Escape Room’?”

  1. Qualsevol película, serie o funció amb el Joel Joan espanta als catalans dignes i no fanatitzats pel independentisme i els crims perpetrats pels bojos que governen Catalunya. Joel Joan és un histèric que sobreactua i no fa més què viure a prop del pesebre de les subvencions i d’altres corruptel.les i jocs bruts.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.