Qui ha explicat que només eren dues persones a la sala de cinema veient ‘Escape Room’?

L’escriptor Sergi Pàmies. Ho va comentar en una intervenció al programa Versió RAC1. “A mi em va saber greu estar al cine i veure que només érem dos”, es va lamentar Pàmies, que no va precisar a quina sala va anar a veure Escape Room, la pel·lícula basada en l’obre de teatre del mateix nom, dirigida i protagonitzada per Joel Joan. EL TRIANGLE va explicar fa ns dies que aquesta pel·lícula ha comptat amb ajuts a fons perdut de la Generalitat per un valor de prop de 600.000 euros.

Pàmies considera que Escape Room és “una pel·lícula distreta, divertida, passes l’estona, comercial” i es queixa que molta gent anés a veure l’obra de teatre i, en canvi, es faci el buit a la versió cinematogràfica. “Ningú no va a veure les pel·lícules catalanes. Poseu-vos d’acord: voleu o no voleu cine català?” va preguntar l’escriptor. I va proposar: “Heu de fer una cosa molt senzilla: vas a un lloc que es diu taquilla, pagues amb diners i et donen un paperet, un comprovant QR, i entres, a una hora concreta, que està acordat i veus la pel·lícula”.

“Vaig patir”, va dir en comentar la solitud en què es trobava al pati de butaques veient les peripècies de Joel Joan i els seus companys.

(Visited 371 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Qui ha explicat que només eren dues persones a la sala de cinema veient ‘Escape Room’?”

  1. Qualsevol película, serie o funció amb el Joel Joan espanta als catalans dignes i no fanatitzats pel independentisme i els crims perpetrats pels bojos que governen Catalunya. Joel Joan és un histèric que sobreactua i no fa més què viure a prop del pesebre de les subvencions i d’altres corruptel.les i jocs bruts.

    Respon

Feu un comentari