A quin alt càrrec de la Generalitat li van regalar un pernil per Nadal?

A Isaac Peraire, director de l’Agència de Residus de Catalunya. El Grup Taelus Comunicació va regalar a Peraire un pernil i una ampolla de vi, segons consta al portal de dades obertes de la Generalitat en l’apartat dedicat a ‘Obsequis rebuts per alts càrrecs i personal directiu, subdirectors/es i llocs assimilats de la Generalitat’. En aquest apunt hi figura que el regal va ser rebut per Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural però que anava “dirigit al director de l’Agència de Residus de Catalunya (Isaac Peraire)”.

Tot i que aquest regal figura com a “Obsequi de Nadal 2021” la data amb què s’ha incorporat a aquest catàleg de regals als alts càrrecs de la Generalitat és l’1 de febrer. S’ha inclòs en la categoria de “Béns consumibles o peribles” i en la columna de ‘dedicat a’ es diu que és per “usos departamentals”. Cal entendre, doncs, que el pernil i l’ampolla de vi el deuen haver consumit els membres de l’Agència de Residus de Catalunya o del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Isaac Peraire dirigeix l’Agència de Residus des de l’11 de juny de l’any passat. Milita a ERC, va ser alcalde de Prats de Lluçanès, a la comarca d’Osona, i és vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització del partit. Representa a ERC al Govern del Consell de la República que presideix Carles Puigdemont.

El Grup Taelus Comunicació va néixer el 1995 a Manresa i agrupa diferents mitjans de les sis comarques de la Catalunya Central, entre ells el Canal Taronja Central, el Canal Taronja Osona-Moianès, el Canal Taronja Anoia, la Televisió de Bergadà, les freqüències de la Cadena SER, Los 40 i Cadena Dial a la Catalunya Central, les publicacions Freqüència i Info Taronja, el diari digital taronja.cat i produeix “vídeos corporatius i spots, transmissions en directe, assessorament de comunicació i tot tipus de serveis relacionats amb el sector audiovisual”.

(Visited 236 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari