A quin preu convida Junts a un sopar amb Joan Canadell?

Joan Canadell

El grup municipal de Junts de Lloret de Mar (La Selva) ha organitzat un sopar amb l’expresident de la Cambra del Comerç de Barcelona i actual diputat de JxCat al Parlament, Joan Canadell, el pròxim 4 de març. Segons ha publicat el partit a Twitter, es tracta d’un sopar obert al qual estan convidats “afiliats, simpatitzants i amics”, però els qui vulguin anar hauran de pagar 40,50 euros per persona.

L’esdeveniment es celebrarà al restaurant Mas Romeu, un negoci familiar que apareix a la Guia Michelin i que té un rang de preus alt. La seva carta es basa principalment en la cuina catalana i mediterrània, i el restaurant es troba en una masia que porta el mateix nom.

El sopar estava inicialment previst pel passat 10 de desembre per celebrar el Nadal i, segons va anunciar llavors el grup de Junts de Lloret de Mar, comptaria també amb la presència de l’exconseller Lluís Puig a través d’una videoconferència. L’esdeveniment tenia el mateix preu i anava a celebrar-se al mateix lloc que el sopar del pròxim 4 de març, però va ajornar-se per motius sanitaris relacionats amb la situació epidemiològica per la covid-19.

La trobada vinent, a diferència de la inicialment programada, no menciona la participació de l’exconseller Puig.

(Visited 251 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari