A quin preu convida Junts a un sopar amb Joan Canadell?

Joan Canadell

El grup municipal de Junts de Lloret de Mar (La Selva) ha organitzat un sopar amb l’expresident de la Cambra del Comerç de Barcelona i actual diputat de JxCat al Parlament, Joan Canadell, el pròxim 4 de març. Segons ha publicat el partit a Twitter, es tracta d’un sopar obert al qual estan convidats “afiliats, simpatitzants i amics”, però els qui vulguin anar hauran de pagar 40,50 euros per persona.

L’esdeveniment es celebrarà al restaurant Mas Romeu, un negoci familiar que apareix a la Guia Michelin i que té un rang de preus alt. La seva carta es basa principalment en la cuina catalana i mediterrània, i el restaurant es troba en una masia que porta el mateix nom.

El sopar estava inicialment previst pel passat 10 de desembre per celebrar el Nadal i, segons va anunciar llavors el grup de Junts de Lloret de Mar, comptaria també amb la presència de l’exconseller Lluís Puig a través d’una videoconferència. L’esdeveniment tenia el mateix preu i anava a celebrar-se al mateix lloc que el sopar del pròxim 4 de març, però va ajornar-se per motius sanitaris relacionats amb la situació epidemiològica per la covid-19.

La trobada vinent, a diferència de la inicialment programada, no menciona la participació de l’exconseller Puig.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.