Vox canvia la seva estratègia d’agitació

Vox de Catalunya vol elevar el to de les seves campanyes. Fins fa poc, pensava que amb el discurs antiindependentista en tindria prou per a anar creixent i escampant la seva ideologia d’ultradreta. Però les evidències li han demostrat que la demagògia amb aquest tema no és suficient per créixer. De fet, les enquestes internes que tenen a la direcció del partit diuen clarament que estan estancats i que perdrien molts  suports si el PPC es recupera mínimament, atès que els catalans no veuen gaire utilitat en el seu discurs. És per això que ara Vox  posa en marxa una campanya que aparentment vol denunciar la inseguretat als carrers i demanar barris més segurs. Tanmateix, al darrere sempre apareix el seu discurs que vincula immigració i delinqüència. Nova estratègia.

La nova campanya de Vox va ser presentada la setmana passada amb un polèmic autobús que volien que recorregués tot Catalunya escampant el seu missatge. Però el dia que havien de presentar-lo, amb la premsa ja convocada i els diputats esperant al lloc on s’havia de fer, van haver d’ajornar l’acte i canviar-lo de dia perquè l’autobús havia punxat una roda i no va arribar mai a Barcelona. El dubte és si va ser un accident o un boicot.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.