Interior destina Trapero a un despatx de la comissaria de l’Eixample sense competències

El major està ubicat al costat dels Fura, els anticarteristes, on estava la responsable d'Igualtat i Equitat dels Mossos

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero
El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

El Departament d’Interior ha decidit instal·lar des d’aquest dimarts el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, en un despatx de la comissària de l’Eixample de Barcelona, segons ha avançat La Vanguardia. De moment, no han transcendit quines seran les funcions del recentment destituït cap del cos policial de la Generalitat, tot i que el seu nou despatx està al costat de la unitat anticarteristes dels Mossos, coneguda com els Fura.

El que sí que se sap és que al contrari del que s’havia apuntat inicialment, Trapero passarà a dependre directament del director dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, i no del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. També ha transcendit que l’actual ubicació de Josep Lluís Trapero a la comissaria de l’Eixample podria ser una destinació temporal, de fet, ara ocuparà el despatx que havia estat el lloc de treball de la inspectora i responsable de la unitat d’Igualtat i Equitat, Rosa Gubianes. Aquesta inspectora havia demanat un trasllat de despatx, argumentant que aquest no era el més adequat per a la seva feina.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.