‘Bricoheroes’ es burla ara dels andalusos

Jair Domínguez es mofa del seu accent i s’agenolla davant una suposada imatge de Jesucrist que, segons Peyu, anirà a veure “mitja Andalusia i els del PP i Vox de Catalunya”

Jair Domínguez, agenollat davant una imatge a la paret que Peyu i ell diuen que recorda a Jesucrist

Lluís Jutglar (Peyu) i Jair Domínguez van afegir, aquest diumenge, la comunitat andalusa als col·lectius dels quals s’han burlat o insultat en el programa Bricoheroes, que emet TV3 al seu canal de youtube. En el capítol d’aquest 23 de gener, els dos actors van descobrir una taca d’humitat a la paret del despatx del seu taller de bricolatge que semblava la cara de Jesucrist. Peyu va proposar esbombar-ho perquè la gent anés a veure aquesta imatge i Domínguez li va preguntar si creia que algú pagaria per fer-ho. “Mitja Andalusia i tots els del PP i Vox d’aquí, Catalunya”, va exclamar-se Peyu.

El següent pla mostrava Jair Domínguez agenollant-se davant la imatge i adreçant-s’hi ridiculitzant l’accent andalús: “zeñó, ze lo pido, zeñó, póngame una caza, zeñó, lo de la zalú, lo del amó, como lo tengo”.

A l’inici del programa, els dos actors ja havien associat l’ús del castellà amb les persones que critiquen Bricoheroes. “Peyu utiliza el dinero público para hacerse un jardín vertical”, va advertir Domínguez en relació al toc de jardineria que donarien el capítol d’aquest diumenge.

Els protagonistes de Bricoheroes van continuar amb la fixació amb la reina d’Espanya, Letízia, i la seva filla Leonor. Un gag d’un capítol anterior en què tenien fantasies sexuals amb ambdues i manifestaven el seu desig que les dues els fessin una fel·lació va ser eliminat pel director de TV3, Vicent Sanchis, però Peyu el va difondre al seu canal de Twitter. Aquest diumenge, van proposar que l’actor Joel Joan fos rei de Catalunya. “Amb els fills, a nivell de genètica tenim les de guanyar”, va dir Peyu. I Domínguez va proposar que les tensions entre Catalunya i Espanya les resolguin els fills barallant-se: “No volia parlar de picar la Leonor. Els fills que es matin a hòsties”.

Una setmana més, d’altra banda, Bricoheroes va incórrer en l’emissió de publicitat indeguda. De res no ha servit la sanció de 12.001 euros que el Consell de l’Audiovisual de Catalunya va imposar al programa i a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per la inclusió de publicitat de forma il·legal. Continuen cometent les mateixes infraccions. En aquest darrer episodi, Peyu va animar l’audiència a donar-se d’alta a la companyia Catgas assegurant que estar amb companyies espanyoles “és anar llançant els diners”. “Passeu-vos  a Catgas, home!, que us tractaran bé, us atendran en catal`”. També van incloure publicitat “de posicionament de marca” de les empreses Burés i Girona Fruits, sense anunciar-ho a l’inici del programa, com dicten les normes de la CCMA.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.