CCOO qualifica d'”error radical” el no d’ERC a la reforma laboral

Javier Pacheco afirma que Marta Rovira no sap del que parla quan acusa els sindicats de poca ambició

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, ha afirmat que el fet que ERC hagi dit que votarà no a la reforma laboral que prepara el govern central és un “error radical, probablement dels més importants dels darrers anys”. Pacheco ha lamentat que la secretaria general ERC, Marta Rovira, “no sap del què parla” quan acusa els sindicats de no haver tingut una actitud ambiciosa en la negociació per la reforma.

Javier Pacheco, en declaracions al programa Cafè d’idees de RTVE, ha dit estar cansat i enfadat amb “el circ polític de la polarització que s’ha instal·lat en aquest país”, que a parer seu fa que “determini” la concreció de la reforma laboral. Pacheco ha demanat a ERC que miri la reforma sense el “prisma de l’electoralisme i la política”, responen així a l’advertència feta per Rovira en la qual la dirigent republicana afirmava que si la reforma s’aprova amb el PP o Ciutadans, l’acord d’investidura “quedarà tocat”.

En aquest sentit, el líder sindical ha afirmat que “a CCOO Catalunya l’han votat més persones que a ERC”, i ha criticat que la política posa en qüestió la seva “capacitat representativa” i “afebleix el marc democràtic”. En aquest sentit, Pacheco ha denunciat que “tots aquells que no volen respectar els acords del diàleg social, tots aquests que no volen convalidar un decret d’aquestes característiques, ERC, el Partit Popular, Ciutadans, tots aquells que no volen donar sortida a aquest decret, crec que estan afeblint la democràcia, perquè desprecien la participació de la ciutadania que s’articula amb els seus agents socials”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides