Què expliquen Carles Puigdemont i Toni Comín al seu currículum com a eurodiputats?

Fitxes d'Antoni Comín i Carles Puigdemont com eurodiputats

Res. L’apartat de ‘Currículum vitae’ de les seves fitxes com a eurodiputats està en blanc. Es tracta d’un cas poc habitual al Parlament europeu perquè la pràctica totalitat de diputats sí que han omplert aquesta fitxa. La seva companya del grup ‘Junts per Catalunya-Lliures per Europa’, Clara Ponsatí fa constar a la seva una àmplia informació curricular. En l’apartat de ‘carrera política’ detalla que va ser consellera d’Educació de la Generalitat de Catalunya els anys 2017 i 2018. Inclou set apunts en el de ‘Carrera professional’, que acaba el 2020 com a catedràtica d’Economia i Finances de la Universitat escocesa de Saint Andrews, tres apunts en el de ‘Formació (títols i diplomes)’, inclosos un màster d’Economia a la Universitat Autònoma de Barcelona i un doctorat també en Economia a la Universitat de Minessota, als Estats Units, i nou apunts en el que recull “Altres activitats”, amb mencions a beques i treballs a universitats com les de Princeton, Toronto, Califòrnia-San Diego o Cambridge.

Ni Carles Puigdemont ni Antoni Comín han trobat el moment oportú o han considerat necessari explicar quins són els seus mèrits professionals i polítics per accedir a una acta de diputat al Parlament europeu. Puigdemont va més enllà i ni tan sols posa la data del seu naixement. Comín i Ponsatí sí que ho fan. Van néixer el 7 de març de 1971 i el 19 de març de 1957, respectivament. Puigdemont i Comín són eurodiputats des del juliol de 2019 mentre que Ponsatí ho és des del febrer de 2020.

Una altra diputada catalana que no s’ha preocupat d’incloure el seu currículum a la fitxa del Parlament europeu és Diana Riba, d’ERC. Sí que ho ha fet el seu company de grup, Jordi Solé.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.