El risc de rebrot supera els 5.000 punts per primera vegada en tota la pandèmia

Els hospitals catalans tenen 2.342 pacients ingressats, 510 d'ells a les UCI

Atenció a un pacient afectat per la covid-19
Atenció a un pacient afectat per la covid-19

La sisena onada de coronavirus segueix sense donar treva. Els principals indicadors que mesuren l’evolució de la pandèmia reflecteixen que Catalunya encara està lluny de superar el pic de contagis. Així, el risc de rebrot se situa en els 5.015 punts, 316 més que ahir, superant per primera vegada la barrera dels 5.000 punts en tota la pandèmia, segons El Periódico.

La velocitat de transmissió del virus (Rt) també torna a pujar després d’encadenar diverses setmanes a la baixa i ara és d’1,19. La incidència acumulada a 14 dies puja de 4.187 a 4.304 i a 7 dies, de 2.275 a 2.323 en les últimes 24 hores. A més, la taxa de positivitat és del 27,97%.

El Departament de Salut ha notificat 30.833 nous contagis des de l’últim recompte i les visites als centres de salut tornen a superar les 70.000 en un sol dia arran de la covid-19. Els hospitals catalans tenen 2.342 pacients ingressats, 182 menys que ahir, dels quals 510 estan en estat crític a les UCI, cinc menys. En les últimes 24 hores no s’han registrat noves defuncions.

D’altra banda, les xifres relatives a la vacunació continuen augmentant, tant en primeres dosis com en la immunització completa i en les dosis de reforç.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.