Quina curiosa oferta de feina ha fet Mediapro?

La d’un locutor que tingui nivell natiu de tailandès. Mediapro va anunciar aquesta oferta de treball el dilluns 10 de gener i la missió d’aquest locutor que parli tailandès serà “narrar partits de Primera Divisió de futbol corresponents a la temporada 2021-2022 (…), concretament els partits del Futbol Club Barcelona, el Real Madrid i Atlético de Madrid”.

Mediapro demana als candidats, a més, “coneixements avançats de futbol”, i “experiència prèvia com a locutor/a – redactor/a”. L’experiència mínima ha de ser d’un any, una condició difícil de complir si la productora de Jaume Roures i Tatxo Benet pretén trobar algú a Catalunya que hagi retransmès en tailandès partits de futbol. No dona detalls del salari que cobrarà aquest locutor i afirma que el tipus de contracte serà “a temps parcial, jornada indiferent”. Per “jornada indiferent” cal entendre que a la persona que contracti Mediapro li pot tocar retransmetre un partit de futbol a qualsevol hora del dia.

Posats a demanar, els de Mediapro volen que la persona que s’encarregui de les transmissions en tailandès hagi completat algun grau universitari. La trobaran? Com que accepten el teletreball, probablement els serà més fàcil localitzar-la a Bangkok que a casa nostra, però mai no se sap. A Barcelona tenim de tot.

(Visited 267 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari