El toc de queda s’aplicarà a aquells municipis amb una forta incidència

Afectaria els municipis amb més de 10.000 habitants i una incidència de 250 casos per 100.000 persones

El Govern demanarà el toc de queda de la una a les sis de la matinada per als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència superior als 250 casos per cada 100.000 habitants els últims set dies, que són la majoria. Un llindar que a l’estiu el TSJ ja va autoritzar.

De fet, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, diu que espera que donin el vistiplau al document amb totes les restriccions que enllesteix el Procicat i que enviaran a la justícia. Una de les restriccions que ha de validar el Tribunal Superior de Justícia és l’aplicació del confinament nocturn.

Ara per ara, pràcticament tots els municipis de més de 10.000 habitants superen aquesta incidència. Només se’n salven mitja dotzena, com Torredembarra, el Vendrell o Castell-Platja d’Aro, tot i que d’aquí a divendres els casos poden continuar creixent.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.