El PSC ja busca relleu per a Jaume Collboni a Barcelona

Les pròximes eleccions municipals a Barcelona tornen a ser una incògnita. I segons les enquestes internes dels partits, l’escenari torna a estar més obert que mai. L’efecte Ada Colau ja no és el que era, i a més no està del tot clar que l’actual alcaldessa repeteixi com a candidata a la reelecció encapçalant la llista dels comuns.

Aquesta pèrdua de suport a Barcelona en Comú pot suposar que part de l’electorat d’esquerres que sempre havia votat socialista decideixi tornar a casa. A més a més, a ERC pensen a tornar a presentar Ernest Maragall, però els sondejos diuen que els republicans podrien haver tocat sostre ja a la capital catalana, cosa que torna a deixar un marge de creixement per al PSC.

Amb aquest panorama, a la direcció socialista creuen que tenen una oportunitat per tornar a ser el primer partit progressista de l’Ajuntament de Barcelona si presenten un cap de llista potent. I és aquí on el PSC posa en dubte que Jaume Collboni sigui el candidat adequat. Estava bé per salvar els mobles, però la direcció creu que és una figura que ja està “cremada”, i per això busquen una cara i un nom que suposi realment un revulsiu electoral.

(Visited 113 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari