Admeses a tràmit les sol·licituds d’asil dels últims quatre passatgers del Prat

La Creu Roja ha acollit en les seves instal·lacions als refugiats i els assessorarà en el procés

Els últims quatre passatgers dels 39 que van sol·licitar asil a l‘aeroport del Prat han vist les seves sol·licituds admeses a tràmit i podran abandonar la infraestructura en les pròximes hores, informa El Periódico. Es tracta d’un grup de palestins amb passaport libanès que van aprofitar l’escala a Barcelona d’un vol que unia el Caire amb Bogotà (Colòmbia) i Quito (l’Equador) per a demanar empara al Govern espanyol.

La Policia Nacional ja havia acceptat les sol·licituds de 35 d’ells i avui ha inclòs als quatre viatgers restants en apreciar, en primera instància, que complien amb les condicions. A mesura que les comprovacions, entre elles les d’identitat, han vist la llum verda, els refugiats han abandonat l’aeroport assistits per Creu Roja.

L’organització s’està encarregant d’albergar en les seves instal·lacions a tots els sol·licitants d’asil i els assessorarà en el procés que ara se’ls obre. Les 39 persones van iniciar el procediment per la via legal i en cap moment van comprometre la seguretat aeroportuària.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides