FAQS suspèn el ‘cara a cara’ amb Pilar Rahola perquè no li tornin a preguntar pels seus honoraris

La periodista va intervenir ahir al programa durant quasi vint minuts per criticar les clavegueres de l’Estat acompanyada del col•laborador Quico Sallés

Pilar Rahola, al 'FAQS' d'aquest 13 de novembre, en una intervenció sense el contrapunt d'un altre convidat com havia estat durant tota la temporada

La secció en què Pilar Rahola debatia cada setmana amb un interlocutor que li duia la contrària al programa FAQS, de TV3, ha estat eliminada aquest dissabte. Aquesta suspensió es produeix la setmana després que la portaveu oficiosa de Carles Puigdemont es topés amb una pregunta del periodista i advocat Josep Manuel Silva en què li va demanar quants diners cobra per les seves intervencions al programa. Rahola no va voler contestar i va acusar Silva de jugar brut i, a més, li va tornar un llibre que li havia regalat en començar la secció. Hi havia expectació per saber qui seria la contrapart de Rahola ahir i si li tornaria a preguntar pels seus honoraris a FAQS. No hi va haver opció. En comptes del ‘cara a cara’ habitual, el programa li va donar 18 minuts perquè entre ella i un altre periodista de la seva corda, Quico Sallés, critiquessin les clavegueres de l’Estat per la desaparició dels ordinadors i material informàtic que va ser robat fa un any quan l’Audència Nacional els tornava als advocats defensors de la família Pujol després d’haver-los estudiat.

Des de l’inici de la temporada, Pilar Rahola havia mantingut debats a FAQS amb Roger Muntañola, Sergi Sol, Nacho Corredor i Josep Manuel Silva. La supressió del ‘cara a cara’ de cada dissabte arriba després que la diputada socialista Beatriz Silva demanés a la Mesa del Parlament que obligui l’empresa productora de FAQS a fer públic quants diners cobren Rahola i la resta de col·laboradors del programa per les seves intervencions. La Mesa ha ralentitzat la seva resposta perquè ha decidit donar trenta dies a l’Òrgan de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública perquè emeti un informe sobre la fonamentació del dret a la informació sol·licitat.

Pilar Rahola ha vist com el director de TV3, Vicent Sanchis, li reduïa a la meitat les seves aparicions i sou per les intervencions al programa de la tarda de TV3 Tot es mou, que presenta Helena García Melero. En una conversa telefònica filtrada als mitjans de comunicació, es queixava que també li havien canviat el format de la seva intervenció a FAQS, passant d’un comentari en solitari al ‘cara a cara’ amb un altre convidat. Aquest dissabte, es va estalviar discutir amb cap convidat i, probablement, passar el tràngol d’estar pendent de si aquest interlocutor li tornaria a preguntar pels seus misteriosos honoraris a FAQS.

(Visited 4.099 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari