Qui no es va deixar veure a la conferència d’Àngels Chacón?

A la conferència que la secretària general del PDECat, Àngels Chacón, va fer dilluns passat al TNC, titulada ‘Centrem el present, repensem el futur’, es va trobar a faltar el seu mentor, número tres de la llista de la formació postconvergent en les darreres eleccions catalanes i alcalde d’Igualada, Marc Castells.

En canvi, a la conferència sí que es van veure, entre altres, l’expresident de la Generalitat Artur Mas; els exconsellers Francesc Homs, Joana Ortega -número dos de la llista de Chacón-, Andreu Mas-Colell, Felip Puig i Meritxell Ruiz; la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera; el president de Foment de l’Ocupació, Josep Sànchez Llibre; el secretari general de Pimec, Antoni Cañete; el president del PDECat, David Bonvehí; el líder d’Units, Ramon Espadaler; el de Convergents, Germà Gordó; el dirigent del PNC Oriol Puig, i els diputats de Parlament Alícia Romero (PSC) i Josep Maria Jové (ERC).

També s’hi va acostar una delegació de regidors d’Igualada, ajuntament en el qual Chacón va iniciar-se en la política, però ningú va saber veure a Castells que, des de la derrota del PDECat en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, s’ha distanciat del partit, desapareixent fins i tot de la seva direcció executiva. L’igualadí, que també va ser president de la Diputació de Barcelona i que durant la campanya va protagonitzar les crítiques més dures contra l’expresident Carles Puigdemont, sembla que ha decidit concentrar tots els seus esforços en la propera contesa electoral en què intentarà revalidar l’alcaldia a la capital de la comarca de l’Anoia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.