El descafeïnat homenatge a Torra

Borràs aprofita l'aniversari de la inhabilitació per intentar treure de l'ostracisme l'expresident

L’expresident Quim Torra tornarà demà al Parlament per reunir-se amb la presidenta de la cambra, Laura Borràs, en el primer aniversari de la seva inhabilitació per part del Tribunal Suprem. Borràs el rebrà a la porta del Parlament i l’acompanyarà al despatx d’audiències, on l’esperaran el president del Govern, Pere Aragonès, el vicepresident, Jordi Puigneró i membres de la Mesa. Després, Aragonès, Borràs i Torra intervindran des del despatx d’audiències i faran declaracions als mitjans. Un curiós homenatge que la presidenta s’ha tret de la màniga i que busca treure de l’ostracisme l’expresident

El Tribunal Suprem va ratificar ara fa un any la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que condemnava a un any i mig d’inhabilitació i 30.000 euros de multa el president de la Generalitat, Quim Torra. La decisió va elevar a tres els presidents catalans inhabilitats pel poder judicial en quatre anys, després d’Artur Mas i Carles Puigdemont.

Fonts de Presidència han concretat a Europa Press que s’ultima una “recepció” sense tanta pompa com seria un “acte d’homenatge” a l’ús i com pretenia la presidenta del Parlament, bona amiga de Torra.

Fonts polítiques interpreten que l’acte de Torra ha estat ficat amb calçador en l’agenda política de demà dimarts. Es veu com un intent d’entelar la posada de llarg d’Aragonès davant l’hemicicle català, en el seu primer debat de política general i on té previst presentar el seu pla de govern.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides