El TSJC torna a denegar l’obertura de l’oci nocturn a Catalunya

La patronal demanava la reobertura dels locals i que bars i restaurants poguessin tancar més enllà de dos quarts d'una

Discoteca

Nou revers per al sector de l’oci nocturn a Catalunya. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya els torna a denegar l’obertura. La patronal del sector, Fecasarm, havia demanat la reobertura dels locals i que bars i restaurants poguessin tancar més enllà de dos quarts d’una de la nit.

Els magistrats, però, al·leguen que les dades de la pandèmia encara no són prou bones i, per tant, torna a donar la raó al Govern. D’aquesta manera, les discoteques continuaran sense recuperar la normalitat que reclamen.

En el text que ha fet públic aquest dijous, el TSJC diu que si s’atengués la petició de la patronal de l’oci nocturn, hi podria haver una afectació “molt rellevant” en la població general i per a l’interès públic, “que s’està tractant de protegir”. El tribunal creu que si s’aixequessin les restriccions en aquest àmbit, quedarien sense regulació ni prevenció un conjunt de “situacions” que, a parer seu, “originen concentracions socials” en les quals, afegeix, “els riscos de contagi són sobradament coneguts”.

En les últimes setmanes, el sector s’ha posat en peu de guerra per recuperar l’activitat després de 16 mesos de tancament. Algunes associacions, per exemple, van organitzar una vaga de fam. Després de tants mesos de tancament, es parla de la desaparició d’un 70% del sector.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides