La ministra de Transports assegura que “els peatges no tornaran”

Raquel Sánchez diu que la supressió del pagament d'autopistes estalviarà als catalans 700 milions d'euros

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha afirmat que “els peatges no tornaran”. En declaracions a Catalunya Ràdio, la ministra ha assegurat que “avui celebrem un fet històric, l’alliberament dels peatges, que estalviaran als catalans 700 milions”.

Per a la titular de Transports del govern central, “una solució per finançar les autopistes és el sistema de vinyeta”. La ministra Sánchez ha afegit, però, que “hi ha d’altres models” i que “hem d’analitzar i concretar”.

Raquel Sánchez ha declarat que en “els últims dos anys, el ministeri ha invertit 1.200 milions d’euros a Catalunya”, i que “aquesta és la millor mostra que volem corregir un greuge que hem reconegut”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides