La ministra de Transports assegura que “els peatges no tornaran”

Raquel Sánchez diu que la supressió del pagament d'autopistes estalviarà als catalans 700 milions d'euros

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha afirmat que “els peatges no tornaran”. En declaracions a Catalunya Ràdio, la ministra ha assegurat que “avui celebrem un fet històric, l’alliberament dels peatges, que estalviaran als catalans 700 milions”.

Per a la titular de Transports del govern central, “una solució per finançar les autopistes és el sistema de vinyeta”. La ministra Sánchez ha afegit, però, que “hi ha d’altres models” i que “hem d’analitzar i concretar”.

Raquel Sánchez ha declarat que en “els últims dos anys, el ministeri ha invertit 1.200 milions d’euros a Catalunya”, i que “aquesta és la millor mostra que volem corregir un greuge que hem reconegut”.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari